Te koop
Villa in Polop
€ 675.000
  • kamers3
  • badkamers 3
  • 307 m²
  • 383 m²
  • garages
Contacteer ons
, 3520 Polop

Designvilla met privé-zwembad, kelder en garage in Polop

Deze prachtige designvilla wordt gebouwd in Polop, een pittoresk dorpje in het noorden van de provincie Alicante dat omgeven is door een prachtige natuur en op een kwartiertje rijden ligt van de stranden van de Middellandse zee.
U vindt hier een compleet aanbod aan dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, apotheken, bars en restaurants. Ook in het nabijgelegen La Nucia kan u hiervoor terecht.
L'Alfaz del Pi en het pittoreske Altea liggen op 7 km, grootstad Benidorm met haar fantastische stranden, themaparken en HORECA-aanbod ligt op 12 km afstand en Calpe op 15 km. 
Deze knappe villa heeft drie niveaus; op het gelijkvloerse niveau bevindt zich de zeer ruime leefruimte van 63 m2 oppervlakte met moderne open keuken met kookeiland, een slaapkamer, een badkamer en een gastentoilet. Via de grote schuiframen, die voor veel lichtinval zorgen, bereikt u het deels overdekte terras en de schitterende infinitypool met LED-verlichting.
Op de eerste verdieping bevindt zich de master slaapkamer met ruime dressing, badkamer en rechtstreekse toegang tot een eigen terras. Er is ook nog een slaapkamer met badkamer op dit niveau.
De kelderverdieping beschikt over een ondergrondse garage, een berging, een wasplaats en een multifunctionele ruimte die u naar wens kan inrichten als bv. hobby- of fitnessruimte of om extra slaapkamers te creëren.
De villa is compleet uitgerust en afgewerkt met materialen van uitstekende kwaliteit. De badkamers zijn volledig uigerust en hebben vloerverwarming, er is een energiezuinige aerothermische boiler voor warm water, er is airco koud/warm met airzone per kamer, er zijn elektrische rolluiken in de slaapkamers, er is LED-verlichting binnen en buiten, alle elektrische toestellen zoals afzuigkap, inductiekookplaat, ingebouwde vaatwasser, ingebouwde frigo, microgolf, oven, wasmachine en droogkast zijn eveneens inbegrepen. De garage in de kelder heeft een elektrisch bediende garagepoort en de villa beschikt over zonnepanelen.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 675.000
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
307,00 m²
Constructie
Open
Staat
Nieuw

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
383,00 m²

Garage

Garage
ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
3

Contacteer

Villa ref. 6188373
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden