Te koop
Villa in Finestrat
€ 699.900
  • kamers3
  • badkamers 3
  • 330 m²
  • 508 m²
  • garages
Contacteer ons
, 3509 Finestrat

Prachtige villa met zeezicht, zwembad, solarium en kelder

elegen op een heuvel met een prachtig panoramisch uitzicht over de Middellandse zee en het bergdorpje Finestrat, worden deze knappe villa's gebouwd in het noorden van de Costa Blanca.
Het kleinschalige zandstrand La Cala de Finestrat en de populaire stranden van Benidorm, Playa Poniente en Playa Llevante, liggen op een tiental minuutjes rijden net als de golfbaan Puig Campana, het pretpark Terra Natura en het grote commerciële centrum La Marina waar u vele winkels en supermarkten aantreft.
In de nabije omgeving vindt u tevens een groot aanbod aan restaurants, bars, apotheken, banken en scholen.
Leuke locaties in de regio zoals bv. Villajoyosa, bekend van haar vele gekleurde vissershuisjes en prachtige stranden, de provinciehoofdstad Alicante, L'Alfas del Pi, het pittoreske Guadelest of Altea liggen op maximaal 20 minuutjes rijden.
Alle villa's worden gebouwd met uitstekende materialen en volgens de nieuwste technieken. De woningen zijn opgedeeld in een dag- en in een nachtgedeelte met 3 slaapkamers en 3 badkamers, de leefruimte is gebouwd volgens het open concept waarbij de zit-, eethoek en de moderne design keuken één open ruimte vormen.
De villa is voorzien van elektrische rolluiken, badkamers met ruime douches, pré installatie voor airco koud/warm, een ventilatiesysteem, een zuinige aerothermische boiler voor warm water, LED-verlichting en een intercom met camera's.
U heeft de optie om een vierde slaapkamer en/of badkamer te voorzien in de deels afgewerkte benedenverdieping. Ook de installatie van een lift is mogelijk tegen een meerprijs.
Prachtige villa op een prima en rustige locatie maar toch nabij alle toeristische hotspots in de regio.
De bereikbaarheid is uitstekend dankzij de snelweg AP-7, de luchthaven van Alicante ligt op 40' rijden, de luchthaven van Valencia bereikt u op iets minder dan anderhalf uur.
  • Deel deze eigendom

Details

Financieel

Prijs
€ 699.900
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee

Algemene info

Bewoonbare opp.
330,00 m²
Constructie
Open
Staat
Nieuw

Oppervlaktes en afmetingen

Perceel opp.
508,00 m²

Garage

Buitenparking
ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
3

Contacteer

Villa ref. 6188585
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden